nl
 
  • Omgeving
  • Wandelen & fietsen

Callantsoog

Callantsoog is een gezellige familiebadplaats gelegen in de kop van noord holland. Dit voormalige eiland (Callinghe op het oog) is uitgegroeid tot een geliefd vakantie dorp. Het dorp heeft een gezellig centrum met winkels, restaurants en terrassen. De omgeving van Callantsoog leent zich perfect voor een ritje op de fiets of een lekkere wandeling op het strand en in de duinen.
In de duinen ten hoogte van Callantsoog ligt het beschermde natuurgebied het Zwanenwater. Dit natuurgebied heeft de grootste natuurlijke duinmeren van Europa. Je wandelt hier door duinvalleien vol bloemen en vlinders. Vanuit de vogelkijkhutten kun je vogels spotten op het Eerste en Tweede Water.


Heerlijk fietsen en wandelen langs de Zee en door de duinen. De directe omgeving van Callantsoog leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Callantsoog heeft immers een prachtige ligging, midden in de Bollenstreek, aan het Noordzeestrand en nabij een prachtig duin- en bosreservaat waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. 
  Kies een vastgestelde route uit of stel uw eigen wandel- of fietsroute samen, bepaal zelf het aantal kilometers en geniet van een afwisselend landschap.

Recreatie woning verhuur
Duinroosweg 83
Callantsoog
1759 HG
Nederland